• 1403/03/09 - 12:28
  • - تعداد بازدید: 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نهضت احیای آرد و نان کامل سبوسدار باید ملی شود/ توسعه کارخانه‌های آرد کامل در دستور کار استان مرکزی قرار گرفت

 

استاندار مرکزی تاکید کرد: نهضت احیای آرد و نان کامل در این استان راه‌اندازی شده و به منظور سلامت مردم کشور باید در سطح ملی فراگیر شود.

 

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی به استان مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه در نشست خبری در اراک افزود: قوت قالب مردم کشورمان نان است و اگر نان را اصلاح کنیم در واقع بخش مهمی از سبد غذایی مردم را اصلاح کرده‌ایم.

وی اظهار داشت: ما بر نهضت احیای آرد و نان کامل سبوس‌دار به منظور سلامت مردم تمرکز کرده‌ایم و این نهضت باید در سراسر کشور تقویت شود.

مخلصالائمه با بیان این که نان سفید مضر است و نباید در اولویت خرید و مصرف مردم باشد، تصریح کرد: حذف سبوس و جنین گندم در تولید آرد، نقشه‌ای برای آسیب جدی به سلامت غذایی مردم بود و ما با حذف جنین گندم مخالفیم.

وی ادامه داد: برخی افراد، پرچم مخالفت را با این نهضت بلند کرده‌اند، اما با ملحق شدن سازمان‌های تخصصی متعدد، دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان، آکادمی ملی نان و همچنین دستور پیگیری وزیر کشور و وزارت جهادکشاورزی، اقدام برای مصرف آرد و نان کامل سبوس‌دار در این استان ادامه دارد.

مخلصالائمه با اشاره به این که بیش از 7 درصد نانوایی‌های استان مرکزی، نان کامل عرضه می‌کنند، گفت: تقاضا برای مصرف نان کامل سبوس‌دار باید تقویت شود و ما عرضه را متناسب با تقاضا تقویت و تنظیم می‌کنیم.

وی افزود: جمعیت استان مرکزی 1.8 میلیون نفر است و برای برخورداری 100 درصد جمعیت کشور از نان کامل، فاصله زیادی وجود دارد.

استاندار مرکزی گفت: در حال حاضر همه چیز در حوزه نان کامل در این استان داوطلبانه است و به دنبال افزایش آگاهی مردم در مورد اهمیت مصرف نان کامل هستیم.

وی در همین حال تاکید کرد: آرد کامل باید در کارخانه‌ای که فناوری تولید آن را دارد تولید شود و منظور ما پاشیدن سبوس روی نان نانوایی‌ها نیست، زیرا این روش ممکن است با آلودگی‌ها و تبعاتی همراه باشد.

مخلصالائمه اذعان داشت: برنامه توسعه کارخانه‌های تولیدکننده آرد کامل و نانوایی‌های نان کامل در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: ما به دنبال تولید و عرضه نان حجیم و شیرینی با آرد کامل و سبوس‌دار نیز هستیم.

مخلصالائمه از مردم و نانوایی‌ها خواست برای دسترسی به نان و آرد کامل مطالبه‌گری کنند.

به گفته وی، در طرح رتبه‌بندی نانوایی‌ها، رتبه نخست مشمول نانوایی‌هایی است که نان کامل پخت و عرضه می‌کنند.

 

  • گروه خبری : اخبار روز
  • کد خبر : 177242
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی